نمای اسپایدر

انواع سازه‌های نگه‌دارنده‌ی نمای اسپایدر

نمای شیشه ای اسپایدر حداکثر نور روز را برای فضای داخلی ساختمان فراهم کرده و همچنین امکان طراحی و اجرای سطح شیشه‌ی شفاف بزرگ را به عنوان نمای بیرونی (پوسته) ساختمان، پوشش سقف ها (اسکای لایت) و … دارد. با توجه به جذابیت بصری ویژه‌ی این نوع نما، حداکثر شفافیت و بهینه‌سازی روشنایی در ساختمان‌های مدرن معماری همانند ساختمان‌های تجاری انتخاب می‌شوند. ساختار شیشه‌ای اسپایدر دارای بهترین دسته‌بندی از نظر انواع سازه‌های نگهدارنده ساختمان است.

فن آوری مورد استفاده برای نگهداشت شیشه‌های این نما شامل استفاده از اتصالات ویژه مانند اسپایدری، چرخش، گیره، میله‌های کششی (spiders, rotules, clamps, tension rods) و سایر اتصالاتی است که مربوط به ساختار حفاظتی این نوع نما می‌شوند. تمام این اتصالات فلزی از فولاد ضد زنگ با بهترین کیفیت ساخته شده و بهترین سیستم حفاظت در برابر اکسیداسیون و خوردگی را تضمین می‌کنند. پانل‌های شیشه‌ای در انواع شکل و متریال مختلف (شیشه های کنترل کنند انرژی، رفلکس، دکوراتیو و …) بدون هیچ پروفیل قائم و افقی بر روی قسمت بیرونی نمای ساختمان نصب شده و با استفاده از سیلیکون ساختاری ویژه در برابر تغییرات آب و هوایی و اشعه ماوراء بنفش مقاومت لازم را دارا می‌باشند.

Steel Supporting Solutions Type

زیرسازی با استفاده از ستون‌های لوله‌ای، خرپاهای پیچیده و یا سایر زیرسازی‌های فلزی که اغلب با استانداردهای بالای کیفی ساخته شده‌اند، تهیه می‌گردد. این نوع از سازه‌ها مناسب برای کاربرد در نماهای عمودی و پوشش سقف‌ها می‌باشند

Structural Glass Fins & Mullions Systems Type GL/GFMS

فین گلس یا مولیون‌ها یکی دیگز از انواع اتصالات نمای اسپایدر می‌باشند که نشان دهنده‌ی اولین ساختار از این نماها بوده و زمانی استفاده می‌شود که هدف طراح دستیابی به حداکثر شفافیت باشد. نتیجه استفاده از این نوع اتصال یک نمای کاملاً بدون قاب و فرم و بدون استفاده از المان‌های فولادی یا بتنی است و عایق‌بندی و آب‌بندی را به طور کامل تضمین می‌کند.

Tension Rod Systems Type GL/TRS

این نوع اتصال زمانی استفاده می‌شود که طرح نیمه شفاف با گستردگی بسیار زیاد مورد نیاز باشد. این نوع اتصالات با قابلیت‌های گسترده‌ی بسیار زیاد در طراحی و پیکربندی کاربردهای مختلفی مانند نماهای عمودی، طاقی، گنبدی و … را دارند. خرپاهای قوسی یا خرپاهای کابلی معلق به وسیله نیروهای ایجاد شده توسط المان‌های کششی خرپا پایداری و ثبات را ایجاد می‌کنند. تمام مواد از فولاد ضد زنگ با کیفیت بالا ساخته شده است. شیشه مطابق با الزامات استاندارد‌ها باید از نوع شیشه سکوریت یا لمینت باشد. بسته به شرایط بار وارده بر نما و طول دهانه به منظور جلوگیری از وارد شدن فشار بیش ازمقاومت فشاری نما باید توسط ساختارهای مجاور نما تقویت گردد. این نوع اتصال نیاز به محاسبات بسیار دقیق سازه‌ای و تعامل ویژه با مهندس معماری و طراح ساختمان در اوایل شروع فرآیند طراحی نما دارد.

Cable Net Systems Type GL/CNS

استفاده از اتصالات کابلی در نمای اسپایدر ظرافت و زیبایی خاصی را به نمای ساختمان بخشیده و شفافیت مطلوب و منحصر به فردی را ارائه می‌دهد. نماهای محافظت شده با این اتصال اغلب شبکه کابلی نامیده می‌شود و در جاهایی که نیاز است تا شیشه در ابعاد بزرگ فضای زیادی را با حداقل دخالت سازه پشتیبان محدود کند، به کار می‎رود. این سیستم سازه‌ای از طریق کابل‌های پیش تنیده با هندسه‌ی خاص از پانل‌های شیشه‌ای محافظت می‌کند و طراحی بسیار مسطح ارائه می‌دهد. کابل‌ها از لحاظ کشش به مهندسی دقیق نیاز دارند تا از انحراف در طول بارهای باد شدید جلوگیری شود. کابل‌ها همراه با گیره‌های فولادی ضد زنگ قفل شده و پانل‌های شیشه‌ای را نگه می‌دارند. این راه حل نیاز به همکاری زود هنگام بین پیمانکار نمای ساختمان و مهندسین ساختمان دارد. و طراح ساختمان در اوایل شروع فرآیند طراحی نما دارد.

شرکت الماس شیشه جهان نما به عنوان پیمانکار نمای ساختمان راه حل‌های مناسبی را برای خدمات کامل مهندسی نما از طراحی تا ساخت و اجرا ارائه می‌دهد. مهندسین نمای داخلی بسیار متخصص تمام نیازهای تکنولوژیکی پوشش‌های ساختمانی را برای دستیابی به بهترین عملکرد تأمین می‌نمایند. محصولات و خدمات ما دارای ویژگی‌هایی همچون دوام بالا و زیباشناسی است و دارای تاییدیه سازمان استاندارد (ایزو) می‌باشد